Akarmikor jarok a szolnoki newyorkerkerbe minden masodik embernek besipol a lopasgatlo kapu... nem veletlenul mert nem “elfelejtik” levenni azt a muanyag valamit.
En 10bol szerontem 9 szer jottem ki ugy hogy besipoltam... es gaz mert gaz... mindig rajta hagynak a ruhakon 1-2 muanyagot . Es elvan intezve egy “elnezessel” mar felek onnan kijonni is mert tudom ez van..
amikor vettem ott egy habos-babos ruhat akkor haromszor mentem vissza mert besipoltam..
szerintem ez mar felhaborito.. miert kell kapkodni.. mert nem lehet figyelni.
Szerintem az a gáz, hogy ilyen putri helyekre járkálsz.
2018. júl. 10. 11:36
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nincs penzem guccira meg a hasonlokra. Meg mindig jobb mint a kinai . Idi*ta ba*om.
2018. júl. 10. 11:39
3/7 anonim válasza:
Ja, mert ez a két véglet, van, hogy a hulladék new yorker (ami gagyi kínai), meg a gucci, véletlen sincs a kettő között...
2018. júl. 10. 11:41
4/7 anonim válasza:
Nagy problémáid vannak öcsém, elfelejti elfelejti kit érdekel, ott a számla kifizetted és kész, visszamész megoldják a problémát... anno vettem egy cipőt avval úg, jártam, hogy kifizettem majd kivitelnél nem sípolt de amikor rajgam volt akkor és mentem be a boltba akkor sípolt be, a biztonsági szembe állt ugyh. levetette lemágnesozták és kész is
2018. júl. 10. 11:49
5/7 anonim válasza:
1
Én is járok new yorkerbe. És vannak nagyon drága ruháim is. Mert nem márkát veszek,villogni, hanem azt, ami tetszik.
2018. júl. 10. 13:10
6/7 anonim válasza:
Én sem márkát veszek villogni, azt csak a prolik meg a cigók csinálják. De azért egy new yorker, egy legalja minőségű kínai szar...
2018. júl. 10. 13:19
7/7 anonim válasza:
6-os
az ötös vagyok. Kiváló pamut pólókat, trikókat és kötött pulóvereket szoktam ott venni. Mindenhol ki lehet válogatni a megfelelőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!