Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A szolnoki newyorkerbe miert...

A szolnoki newyorkerbe miert ilyen benak?

Figyelt kérdés

Akarmikor jarok a szolnoki newyorkerkerbe minden masodik embernek besipol a lopasgatlo kapu... nem veletlenul mert nem “elfelejtik” levenni azt a muanyag valamit.

En 10bol szerontem 9 szer jottem ki ugy hogy besipoltam... es gaz mert gaz... mindig rajta hagynak a ruhakon 1-2 muanyagot . Es elvan intezve egy “elnezessel” mar felek onnan kijonni is mert tudom ez van..

amikor vettem ott egy habos-babos ruhat akkor haromszor mentem vissza mert besipoltam..

szerintem ez mar felhaborito.. miert kell kapkodni.. mert nem lehet figyelni.

Mert egyszer ketszer elofordul de ez mar gaz...

szerintetek?

2018. júl. 10. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az a gáz, hogy ilyen putri helyekre járkálsz.
2018. júl. 10. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nincs penzem guccira meg a hasonlokra. Meg mindig jobb mint a kinai . Idi*ta ba*om.
2018. júl. 10. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
Ja, mert ez a két véglet, van, hogy a hulladék new yorker (ami gagyi kínai), meg a gucci, véletlen sincs a kettő között...
2018. júl. 10. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagy problémáid vannak öcsém, elfelejti elfelejti kit érdekel, ott a számla kifizetted és kész, visszamész megoldják a problémát... anno vettem egy cipőt avval úg, jártam, hogy kifizettem majd kivitelnél nem sípolt de amikor rajgam volt akkor és mentem be a boltba akkor sípolt be, a biztonsági szembe állt ugyh. levetette lemágnesozták és kész is
2018. júl. 10. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:

1

Én is járok new yorkerbe. És vannak nagyon drága ruháim is. Mert nem márkát veszek,villogni, hanem azt, ami tetszik.

2018. júl. 10. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Én sem márkát veszek villogni, azt csak a prolik meg a cigók csinálják. De azért egy new yorker, egy legalja minőségű kínai szar...
2018. júl. 10. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

6-os

az ötös vagyok. Kiváló pamut pólókat, trikókat és kötött pulóvereket szoktam ott venni. Mindenhol ki lehet válogatni a megfelelőt.

2018. júl. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!