Tudtok jó Amerikai facebookos adok-veszek csoportot?
Figyelt kérdés
Olyan csoportokra lenne szükségem amelyben kifejezetten amerikaiak üzletelnek! Remélhetőleg, olyan kéne amiben aktívak is az emberek, nem csak csatlakoztak és ott vannak! Köszi :D#amerikai #usa adok veszek
2018. júl. 6. 16:22
1/1 anonim válasza:
Hát ha facen beírod, hogy American buy/sell trade és rá mész a csoport fülre ott elegge sok van alatta láthatod hány ember a tagja és átlagban hány bejegyzés van naponta pl.: nem tudom h fiú vagy lany vagy e de lányoknak van egy ilyen csoport American (AG) Girl Buy Sell Trade ONLY és itt 8,7 e tag van és 10+ bejegyzés naponta. Annyira vigyázz mert barátnőm is így járt és én is h ha veszel valamit és x összeg felet van megfognak vamoltatni és adott kategóriába meg vám tarifa is van plusz a vámkezelési díj...én cégtől vettem és így jártam így ha magán személytol veszed és normális az illető akkor akar megkerheted h Gift-tel adja fel hátha úgy nem vamoljak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!