Baróthiking kérdése:
Találtam 2 olyan Buksza kaparós sorsjegyet ami már le volt kaparva kicsit sérült de nyertek azokat betudom váltani?
Figyelt kérdés
Elsőnek aszt hittem nem nyert kicsit végül megint megnéztem és kiderült hogy mind 2 nyert! Az egyiken 5 ezer forintot találtam a másikon 2 ezret csak így meg nem tudom hogy visszaváltható e így !? Nincs nagyon megsérúlve csak egy apró szakadás...... szerintetek?2018. júl. 6. 10:07
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg már kiváltotta a nyereményt a tulaj, és nem pecsételték le neki a szelvényt, aztán eldobta, meg azt hiszed, hogy még ér valamit...
3/4 anonim válasza:
Nagyonokos, a nyerő sorsjegyet elveszik és eltépik... próbáld meg beváltani aztán meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!