Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem átverés?

Szerintetek ez nem átverés?

Figyelt kérdés

Láttam egy hirdetést az interneten, miszerint internetes munka, és csak annyit kell tennem hogy regisztrálok(ingyen).

Írtam 1 emailt és ezt a választ kaptam:

Kedves .....!

Ez most a legújabb lehetőség ingyen

Szeptemberben indul, most még csak az előregisztrációs fázisban járunk.

Szinte másodpercenként csatlakozik valaki a világ minden tájáról.

Magyarországon még alig ismerik.

A piackutató cégnek weblapokat kell tesztelni, értékelni (közvélemény kutatás).

Ezzel lehet keresni ajánlatuk szerint: heti 10-10 óra munkával akár 800 $ -t

De ha nem érdekel a munka, mint weboldal tesztelő, akkor építs magadnak havi passzív jövedelmet:

1. A csapat tagjai után, közvetlenül vagy közvetve (minden utánad csatlakozó hozzád kerül és kapsz értük 0,01 $ -t)!

2. A csoport minden tagja, aki regisztrált a Te ajánlásodra a rendszerben kapsz 10$ -t!

3. Regisztráláskor kapsz 400$ -t

A részvétel mindig ingyenes!

Jelentkezz itt:

[link]

Regisztrációs segítség:

Keresztnév

Vezetéknév

Email cím

Jelszó

Jelszó még egyszer

Utca

Város

Állam/megye/

Ország

Kód/itt lesz egy kód amit rákattintással lehet nagyítani/

Ide kell írni a kódot:

Regisztráció után azonnal be tudsz lépni e-mail címmel,jelszóval

Regisztráltam, beléptem, és angolul ir ki ide nekem dolgokat:

Hello .....,

Welcome back to your Website Tester Member's Area!

Until August 31st we are in pre-launch. Grab your chance and build your team: send your personal reflink to all your partners, friends and family. The more people join your team the more your passive income will grow starting in September.

My Group My Team Potential Income

7 0 400.07 US$

My Group = All members around the world that registered after your own registration. The larger your group on August 31st the more you benefit from AMR's World Pool: 5 % of international turnover will be paid into the World Pool.

My Team = All members registering through your reflink or through a reflink of one of your team members. 10 levels down you receive 2.5 % commission on every US$/Euro earned by your team. Don't worry if your team counter is still 0. We'll activate this function later this week. Then all your team members will show up correctly.

Potential Income = Your possible monthly income from testing websites including passive income from group and team.

Your NEW personal reflink is:

[link]

Starting July 15th you can choose your fields of interest and languages for website testing. The more choices you make the more jobs will be offered to you.

From September 1st there will be the first job offers. Check your Website Tester Member's Area once per day to get all the info!

Follow us on Twitter to get all the news about your website tester job and you'll receive our daily marketing tip: www.twitter.com/alphamarket.

You got no twitter account yet? - Open one now, it's easy and it's free!

After registration go to www.twitter.com/alphamarket and click the + Follow button. Now you won't miss any news about the Website Tester Project and Alpha Market Research, Inc..

At [link] you find all press releases of AMR. Within the next weeks more and more text will be translated into different languages. If your native tongue is still missing and you would like to support us as a translator, please contact us at translator@alphamarketresearch.com.

Kind regards,

your AMR Team

Szerintetek ez átverés?

2010. jún. 17. 14:43
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
92%
Szinte biztos , hogy átverés. Ez a piramisjáték.
2010. jún. 17. 14:55
 2/51 anonim ***** válasza:
91%
De, mint állat. Az, hogy 800 dolcsi weboldal tesztelésért még el is megy, hiszen ha olyan szaktudást kérnek hozzá, akkor valóban érhet ennyit az ember munkája. De így, hogy semmi feltétel nincs, és még újabb tagok beszervezéséért is pénzt igérnek, biztos, hogy kamu.
2010. jún. 17. 15:06
 3/51 A kérdező kommentje:
De semmit sem kell fizetnem, és vennem sem, akkor hol itt az átverés?
2010. jún. 17. 15:15
 4/51 anonim ***** válasza:
87%
Majd lesz később fizetnivaló.Ez a beugratás. De ha nem hiszed, járj utána.
2010. jún. 17. 16:06
 5/51 anonim válasza:
95%
Szerintem sem lehet valós. Regisztrációm után már több, mint 56 ezren regeltek. Lassan számosabb (be)dolgozója lesz, mint a legnagyobb cégeknek. Ha mindenki dolgozna, ki lehet számítani, mennyi bevételt kellene elérni a cégnek, hogy valamennyi munkatársát ki tudja fizetni (800$*56000=44800000.-$/hó). Az én belépési részemen egyébként épp most vették vissza az elérhető keresetet 1000$-ról 630-ra. Egyébként én is azt hiszem, majd csak ezután adagolják be, hogy mennyi a tagdíj.
2010. jún. 22. 14:44
 6/51 anonim válasza:

Olvasd el ezt a cikket:

[link]

2010. jún. 23. 23:06
 7/51 anonim válasza:

üdv!

be regisztráltam az oldalra de nem tudom hogy hogyan lehet a pénzt át utalni (addig nem nagyon fogok ebben hinni amíg nem látok eredményt)tudnátok ebben segíteni?

2010. aug. 2. 18:10
 8/51 anonim válasza:
hat en is regisztraltam:(nem tuom aztan mi lesz a vege:(
2010. aug. 18. 14:22
 9/51 anonim ***** válasza:

Én is regisztráltam. Abból indulok ki, ennek sem kisebb az esélye, mint egy lottónyereménynek, mégis mennyien lottóznak! Egyszer végre összejöhetne valami! Próba=szerencse! Folyamatosan figyelemmel kísérem a fejleményeket. Regisztrálásom óta valóban "kicsit" változtak a feltételek. Írtam nekik E-mailt, és rákérdeztem. Kb. 1 órán belül jött válasz, hogy valóban nem számítottak ekkora érdeklődésre, ezért újraszámolták, milyen jutalékokat lehet ebből valószínűsíteni. Ha kamu, akkor minek módosítottak volna? Ha kamu, akkor az lenne nekik jó, hogy legyen minél nagyobb kamu, annál vonzóbb a dolog! Én sem tudom, mi lesz belőle. A jelenlegi leghitelesebbnek tűnő leírást itt találtam: [link]

Annyit tudok, hogy az oldalon látható passzív jövedelem az elérhető maximális jutalék, és nem garantált összeg!

Augusztus végéig még lehet regisztrálni, aki úgy gondolja.

2010. aug. 21. 20:40
 10/51 anonim ***** válasza:

Na kíváncsi leszek, hogy hány milliót szedtek össze.://

Én inkább dolgozok, mert az tuti pénz.

2010. aug. 21. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!