Most akkor hova lett a csomagom?
Rendeltem Aliexpressről egy csomagot.
06.13-án megtörtént a tranzakció ki is fizetődött a rendelésem.
A netbank appomban benne is van a tranzakcióról az igazolás, hogy megtörtént és a pénz is le lett vonva.
Most kaptam egy levelet a postától, hogy az nap, mikor itthon voltam(!) próbáltak nekem kézbesíteni egy csomagot(gondolom a rendelésem, emrt pár nappal előtte kaptam e-mailt, hogy már az országban van a termék, amit rendeltem).
Se e-mailt, se hívást nem kaptam a csomaggal kaocsolatban csak egy "sikertelen kézbesítés levelet". Oké gondoltam elmegyek a postára átveszem ott.
Erre ma kaptam egy ilyen e-mailt:
Akkor most el tudok menni a csomagomért, vagy újra meg kell rendelnem vagy most mi van?
A sikertelen kézbesítés után 5-10 napig a postán tárolják a csomagot,csak utána küldik vissza a cuccot.
A postától kapott levélben nincs benne hogy melyik postán és milyen dátumig lehet átvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!