Jófogás, adásvételi szerződés?
Egy alig 2000 forintos műszaki kütyüről, amit árulok, valaki adásvételi szerződést kért.
Mi célból? Milyen adatokat kellene megadnom, és hogy zajlik ez a dolog? Postán venné át - de nem egy több tízezres készülékről van szó, így kicsit furcsállom. Szokás ezt mostanság a sok csaló miatt, vagy minek okán kért ilyent a leendő vásárló?
kérdezd meg az eladótól, tényleg nevetséges.
én biztos nem adnám meg az adataimat ilyen részletességgel 2000ft-ért.
hajtsd el a francba, nem ér annyit, vagy értesd meg vele, hogy ez nem autó, hogy adásvételit csináljatok.
én is erre gondolok.
sajnos vertek már át engem is Jófogáson - de azóta tanultam, nem küldök el semmit postán, míg ki nem fizetik. sokan meg előre utalni nem szeretnek, azt is megértem.
de tényleg még 2000 Ft sincs a ketyere! és személyesen is átadom - csak a vevőnek épp nem jó az a hely, ahol át lehetne venni. és ahogy írod, nem szívesen adnám meg az adataimat egy ilyen értékű dolog miatt - nehogy aztán még én kerüljek bajba (csalásra gondolok, nem arra, hogy a kütyü ne működne vagy ilyesmi)
Egyrészt minek, nem kell garanciát vállalnod rá.
Másrészt így meglesz minden hitelfelvételhez szükséges adat rólad, aláírásoddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!