Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha véletlenül...

Mit csináljak ha véletlenül rossz számlàra utaltam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy elrontottam es elfogadom hogy hibaztam mert ez tenyleg az isiotasagom miatt volt mert nem ellenoriztem a szamot es az tuti hogy mostantol mindig ellenorizni fogom de nincs esetleg valami modja annak hogy ezt visszacsinaljam? Tudom hogy valoszinuleg nincs de azert megkerdeznem. Annyira gaz

2018. jún. 26. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha elgépelted, akkor nagy eséllyel eleve hibás számlaszámra ment, és nem történik semmi. De ha véletlenül egy élő számlára ment, akkor is vissza tudod kapni.

Beszélj a bankoddal minél előbb, majd ők megmondják, mi az eljárás.

2018. jún. 26. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Termeszetesen visszajar neked a teves utalas, nem tarthatja meg az aki kapta.

Az #1 mindent leirt, hivd fel a bankodat minel elobb.

2018. jún. 26. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Nem fogja felhívni a bankját. Még a telefon azonosítóját sem tudná megadni, tehát segíteni sem tudnak neki. Legfeljebb személyesen tudja elintézni.
2018. jún. 26. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám . most intézem. Ha meglesz megírom.

Elutaltam,de a számlaszám egyik részét hibásan írtam.

2020. júl. 21. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Online felületen a bankomnál jeleztem ezt és visszautalták a pénzt.

Az én esetemben egy nem létező számlaszámra utalás történt,mert elírtam a számlaszám egy részét. Tehát gondolom így egyértelmű volt,hogy nem kicsalni akarom valakitől,hanem egyszerűen hibáztam.

OTPnél vagyok. Először a chatre írtam a problémámmal, majd ott írta az ügyintéző,hogy a boríték -ra kattintva küldjek üzenetet a bank felé, vagy hívjam fel a 0613666666 számot.

Én inkább írtam és visszautalták anélkül,hogy megadtam volna pontosan, emlyik utalásról volt szó. Tehát az a pénz ott volt náluk, vagy valahol a "semmibben" és rögtön látták is,h nem lett ténylegesen elutalva.

2020. júl. 21. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!