Miért küldött ilyet a "paypal"? (sürgős)
Nagymamámnak érkezett egy e-mailje, ahol elvileg megvette
a Final Fantasy VI-ot. Nem is olcsón, hanem 68.98 dollárért. Ami még érdekesség, hogy a nagymamámnak paypalja sincsen, szóval nincsen honnan leemelni a pénzt.
Amit még furcsálok az is hogy free shippinget ír szóval ingyenes a szállítás. Egy 1994-es játék ma már csak digitálisan lehetne megvásárolható. ( de még így sem találtam rá linket) 1 napig lehet visszavonni a terméket.(ma 13:45) de ahogy rámegyünk egy t.co webhelyre akar bedobni,ami nekem elég furcsa. Valószínüleg valami átverés, de azért szeretnénk biztosak lenni benne, hogy semmi nem lesz.Valaki találkozott már hasonlóval? Mit tegyünk?
Ha nincs számlája, akkor min aggódtok?
Nyilván átverés.
Amúgy milyen címről jött a mail?
Csak mert nekem a service@intl.paypal.com-ról szokott jönni.
support.inappacknowledgement.accessorderconfirmation17294@totalcareservicesinc.com
Akkor mégis mi a kérdés?!
Kamu. Azt akarnák elérni, hogy lépj be a weboldalukon a Paypal fiókba és ők ellophassák a jelszót.
A Paypal csak paypal.com végződésű email címekről ír, és mindig saját néven szólít meg, sose "dear customer", vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!