Szerintetek kaphatok szociális ösztöndíjat?
A háztartásomban az összeskereset összege 260 ezer forint és hárman lakunk itt.
Valahol olvastam, hogy mintha figyelenbe vennék az itt élők iskolai végezettségét is, de lehet hülyeséget mondok. Egyébként mindketten csak általános iskolát végezte el. Az egyetemtől pedig jelenleg 130 km-re lakom.
SZTE-ÁOK-ra jelentkeztem, így Szeged érdekelne elsők között.
Azért kérdeztem meg hogy mire számíthatok, mert a hét eleji hatalmas vihar megrongálta a házunkat, és most pl nem is tudunk benne lakni. Gondoltam megérdeklődöm hogy bármilyen juttatásra jogosult vagyok-e ami esetleg egy kicsit is segitene.
Nagyszuleimmel elek, papa nyugdijas, mama meg bolti elado, ezert jutott eszembe a szoc osztondij. Nem segelyre ehes semmirekello vagyok csak probalok mindent kihasznalni, de a diakhitel igy is elkerulhetetlen mert nem tudjak fizetni az egyetemet onerobol, hiaba can havi 260 ezer, mellette van hiteltartozas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!