Miért nem bírja megvárni a futár amíg meggyőződöm a termék sértetlenségéről?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy 120.000 forint értékű terméket. A webshop általános szerződési feltételeiben világosan levolt írva, hogy még a futár előtt kell megállapítani a termék sértetlenségét és hiánytalanságát máskülönben nem fogadják el az utólagos reklamációt.
Kihozta a futár a terméket én pedig ki akartam nyitni hogy megnézzem a terméket erre neki állt nyünnyögni, hogy neki erre nincs ideje meg, hogy ő csak a csomagolás sértetlenségért felelős stb. Végülis nagy nehezen toporzékolva kivárta amíg megnéznem. GLS futár volt egyébként. Elhiszem, hogy sok helyre kell még mennie de azért nem olcsó termékről van szó.
Ti tapasztaltatok már ilyet?
2018. jún. 13. 19:35
11/13 anonim válasza:
minden futárszolgálatnak van ilyen szolgáltatása, hogy meg kell várja a futár a kinyitást, de ezért külön kell a feladó fizessen. Edigitál esetén pl benne van a visszaigazoló e-mailben is, hogy meg kell várja a futár
12/13 anonim válasza:
az egy dolog, hogy a webshop oldalan van ilyen feltetel, de a futarceg ASZF-jebe is benne van, hogy koteles megvarni? mert a futarnak a sajat cegevel van szerzodese nem a webshoppal.
13/13 anonim válasza:
Üdv. A GLS futárnak semmi köze és hidd el nem is érdekli mit tartalmaz a csomagod. A címzett csak a pénz átadása és aláírása után nyithatja fel a csomagot. Ha nem tetszik a tartalma vagy éppen nem azt kaptad amit rendeltél akkor sem fogja és nem is tudná visszaküldeni a feladónak. A futár a csomag sértetlenségéért felel és nem pedig a benne lévő tárgyért. Aki pedig ilyen bizalmatlan menjen be a boltba és vegye meg ott a terméket. Ha engedné kibontani a csomagot és neked mégsem kellene akkor pedig rajta marad és tőle vonják le. Röviden tömören.. egy GLS futár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!