Wattpadon hogy tudom a saját könyvemet úgy kiadni hogy ne tudják el lopni? Copyrightos legyen?
A Wattpad sajnos nagyon lecsúszott mostanában.
Fél éve "szenvedek" egy történettel. Nagyon nehezen tudok hozzá részeket írni, nem nagyon jön az ihlet.
Egyik nap felmegyek és mit látok? Ez egyik drága olvasóm betűröl - betűre lemásolta az egészet és kirkata úgy, mintha ő írta volna meg. Eddig nem sikerült leszedetnem vele és nem is egyszer jelentettem a könyvet, de semmit nem csináltak vele. :-/
Szia!
Utolsó:
Miért nem kérsz segítséget az olvasóidtól? Vagy itt? Azért csinálja az illető, mert magasztaló kritikákat akar, de dolgozni érte már nemigen, de ha csak olyan kritikákat kapnak, hogy ezt ő lopta, vegye le és hasonlóak, akkor szerintem leszedné, hisz így már elveszne az oka, amiért ellopta.
Mondjuk ezért biztonságos több oldalon is jelen lenni, mert ott vissza lehet szerintem keresni, hogy ki mikor töltött fel és ki engedélyezte és hasonlók, szóval egy kicsit biztonságosabb, mivel jobban tudod bizonyítani, hogy a tiéd. Vicces amúgy, hogy valaki odáig jut, hogy más tollával ékeskedik és nem érzi, milyen lúzer viselkedés ez. Szomorú. :(
Több olvasóm is indított egy kisebb csatát, de a "kussolj" vagy a "vicces vagy" kommentekkel le is zárta az ügyet. Nem nagyon érdekli, hogy más könyvét posztolja ki, a saját nevében.
Plusz poén, hogy nekem 3 rész + prológus van fent, míg neki 1 rész + prológus. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!