Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán lehet "utánfizetéssel"...

LoL5555 kérdése:

Vaterán lehet "utánfizetéssel" vásárolni?

Figyelt kérdés
Most vennék legelőször bármit is az interneten, ki is néztem egy tárgyat amit megvennék, az eladónak 400valamennyi pozitív visszajelzése van, meg 3 negatív. A kérdésem az lenne, hogy lehet úgy fizetni, hogy mikor én átvettem a csomagot, és megbizonyosodtam róla, hogy az-e amit rendeltem, akkor adom át a postásnak a pénzt?

2018. jún. 2. 00:51
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Hála Istennek, nem, és pont a hozzád hasonló csalók miatt.

Ugyanis normális embernek nem az az első gondolata, hogy egy 400+-os eladó át fogja verni. Neked csak azért ez jut az eszedbe először, mert saját magadból indulsz ki, és ezzel mindent el is árultál magadról.

Menj Jófogásra, ott próbáld átvágni a balekokat...

2018. jún. 2. 01:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A Vaterán jellemzően nem lehet utánvéttel fizetni - de vannak olyan nagyobb forgalmat lebonyolító, zömmel vállalkozóként jelen lévő eladók, akiknél fel van tüntetve.

Már csak azért sem lehet utánvéttel fizetni, mert a Vatera nem apróhirdetési oldal vagy webáruház, hanem aukciós oldal, ahol vételi kötelezettséged van a termékre - az eladónak meg kötelessége feltüntetni a termék hibáit.

Ezen kívüljellemzően magánemberként árulnak, saját, megunt dolgaikat és nem engedhetik meg maguknak, hogy ha egy utánvétes terméknél nem veszi át a vevő (nem hiba miatt, hanem azért, mert meggondolta magát), akkor 1.000 ft-ot bukjanak a szállítási költségen.

400 pozitív mellett 3 negatív nem rossz arány - én a helyedben megbíznék az eladóban, de ehhez látni kéne.

Ha gondolod, priviben írd meg, kiről van szó, ránézek szívesen, régóta Vaterázok.

Végezetül egy nagyon fontos dolog: a termék lapján baloldalt mindig fel van tüntetve az ár, a jelenlegi nyertes, a SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, garancia ideje (ha van) számlaadás, stb.

CSAK azokon a módokon lehet kérni a szállítást, amit az eladó feltüntet: ha nincs az utánvét feltüntetve, akkor NINCS UTÁNVÉT.

2018. jún. 2. 06:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A fizetés előtti csomagbontás továbbra sem működik!!!
2018. jún. 2. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

De ha van is lehetőség az eladónál után véttel fizetni, az nem azt jelenti, hogy csenget a postás, te kibontod, kipróbálod, és ha tetszik, kifizeted. Az utánvét azt jelenti, hogy csenget a postás, és amint odaadtad a pénzt, megkapod a cuccot. Tehát ez csak arra garancia, hogy valóban megérkezk a csomag, de ha egy üres doboz vagy egy féltégla van benne, az csak azután derül ki, mikor már elment a postás.

De 400+ pozitív értéelésnél nyugodtan fizethetsz előre, nem valószínű, hogy hosszú évek után pont most megy át az eladó sunyi görénybe.

2018. jún. 2. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm hogy egy bunkó csalóhoz minősít engem. Ha én magamból indulok ki akkor maga? Mindegyis, ezt az egész topicot azért tettem fel mivel én nem rendelkezem bankkártyával és félek az internetes rendelésektől! De ha ilyen elszabadult emberek vannak az interneten mint az első válaszoló akkor inkább köszönöm szépen de akkor én magam utazok ki külföldre a tárgyak beszerzéséért
2018. jún. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!