Vettem hitelre egy házat, most kell e valamit tennem? (Lent kifejtem)
Tehát vettem hitellel egy házat, úgy hírdették, hogy tégla ház, a szerződésben tégla házként szerepel, az energetikai tanusítványban is tégla ház..
Nincs benne fürdőszoba, most kezdtük el felújútani, ma jött a vízvezeték szerelő k8vésni amit ki kell vésni, meglepetten tapasztaltuk, hogy a ház leghátsó fala a fürdő fal tömésfal...
Megkértem a vízszerelőt, hogy véssük meg a többi falat, az összes főfalról k9derült, hogy tömésfal... egyedül a folyosó fala és a csúcsfalak vannak téglából... amúgy kő alapra épült a ház és a legalsó sor mindenhol körbe tégla, ez látszott is a vakolat alatt, így elhittem, hogy tégla...
Igazából nem is zavarna, hogy nem tégla, de biztosítás is tégla házra lett kötve... most nem tudom, kellene e szólnom a biztosítónak, vagy a banknak?
Vagy ügyvédet kérdezzem?..
Lassan összeroppanok a sok stressz miatt...
Szóval vettél egy vályogházat.
Szólnék a banknak, az ügyvédi egy picit komolyabban fogják ezt venni. Mert át lettél verve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!