Tapasztalt tőzsdézők vannak itt?
Másfél milliót viszek tőzsdére, mibe érdemes fektetnem?
Elsősorban részvényben gondolkodom.
Brókerre sose bízd a pénzed! Én tőzsdéztem már, pozitív a mérlegem, de azt mondom inkább szerencse volt, mint tudás!
Sok a manipuláció és nagyon kockázatos. A mesés hozamok meg csak kevés embernek sikerülnek...
Elsősorban daytrade-ben gondolkodom. De a banki charge-ok olyan magasak, hogy elviszik majdnem a teljes hasznot:(
Tippek?
Daytrade-ben inkább ne gondolkodj :))))
Hogy mibe érdemes fektetni, az meg hónapról hónapra változik. Ez egy szakma, el kell olvasni pár könyvet, elő kell fizetni adatszolgáltatásra, olvasni kell rendszeresen a témába vágó sajtót, aztán okos döntéseket kell hozni. Ha minderre nincs időd vagy energiád, akkor ne vegyél részvényt.
Légyszi olyanok irjanak csak, akik tényleg tőzsdéztek már, vagy értenek hozzá!
Daytrade nem pü-i öngyilkosság, én azzal kezdtem és nyertem rajta! Nem dicsekvés, de tényleg. Lehet gyorsan lehülyézni, hogy csak szerencsém volt, meg bla-bla, de én utánanéztem és sikerült. Persze ez nem garancia arra, hogy legközelebb is fog...
Tényleg érdekelne olyan ember véleménye, aki már tőzsdézett.
"Daytrade nem pü-i öngyilkosság, én azzal kezdtem és nyertem rajta!"
Kb. "Kaparós sorsjegyet venni nem pü-i öngyilkosság, én is elkezdtem tegnap, és rögtön nyertem rajta!"
"Persze ez nem garancia arra, hogy legközelebb is fog...
Tényleg érdekelne olyan ember véleménye, aki már tőzsdézett."
Hát így valahogy. A véleményem már fentebb leírtam.
Daytrade-et nyilván olyan papírral kezdj, ami erősen mozog napon belül is, az OTP általában ilyen.
TDT-t kerüld! :-)
És menj olyan brókercéghez, ahol alacsonyak a költségek. Normál esetben nem viszik el a díjak a napi kis hasznodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!