Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A postán miért nem érkezési...

A postán miért nem érkezési sorban hivják az embereket?

Figyelt kérdés
Már többször fordult elő velem, hogy postán nem érkezési sorban hívnak (sorszám) és egyszerűen nem is értem miért. Adott 1221-es sorszám én az 1223-as vagyok. Jön egy új emberke aki 5 percre rám ékezik be a postára sorszámot húz 8020as és előbb behívják. Értem én, hogy más ügyben érkezik, de miért nem lehet érkezési sorrendben kiépíteni egy rendszert? OTP-nél is így van

2018. máj. 18. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy te csekket akartál feladni, ő meg csomagot.

Külön ablak, azaz másra vártok.

2018. máj. 18. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
így van, miért várja ki az a csomagfeladást, amikor előtte 20-an csekkeznek.
2018. máj. 18. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Azért b..meg, mert mást szeretne intézni. Ennyi.
2018. máj. 18. 15:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érkezési sorrendben történik a hívás, de szolgáltatástípusonként. Nem úgy működik, hogy minden ablaknál intéznek mindent (mint mondjuk a patikákban), hanem néhányban levélfeladással, postai értékcikkekkel foglalkoznak, más ablakoknál pénzbefizetéssel, banki szolgáltatásokkal stb.

Olyan nincs, hogy 1221, 1205, 1222 sorrendbe hívnak ugyanarra a szolgáltatásra. Persze ez is előfordul, amikor valaki nem jelentkezik a hívásra, akkor megpróbálhatják újra. Ha egy szérián belül ilyen visszalépést látsz, akkor ez történt.

2018. máj. 18. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Ja, még valami! Lehet, hogy a 8020-as előbb érkezett, mint a 1221.

Ugyanis nem az van, hogy nulláról indulnak reggel, hanem pl. 1000, 2000, 3000 stb. A 8020-as annál az ablaknál 21., a 1221 pedig a másiknál a 222.

2018. máj. 18. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Én pl az értékpapírszámlámon szoktam a postán lekötni pénzt. Sorbaállnak tizenöten csekket feladni (van csekkautomata is, na mindegy), én pedig még le sem tudok ülni, már hívnak a főpénztárba. A csekkesek sorába én nem zavarok be.
2018. máj. 18. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Bizonyos ablakoknál azok a 8000-es sorszámhoz tartozó ügyintézések előnyt élveznek-amikor ilyenek nem állnak sorba akkor azok az ablakok is "mellesleg" besegítenek a csekkbefizetőknek és a többi szolgáltatásba is.

Nálunk pl.az 1.ablaknak a fő profilja a levélpapír,boríték,bélyeg,újság,szerencsejáték stb.értékesítése,de amikor ilyesmit senki nem akar vásárolni akkor a csekkeseket is hívni kezdik.

2018. máj. 19. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!