Ha postán maradót küldtek nekem, hova kell bemennem? Angliából megjöhetett hétfőtől?
Nem jöhetett meg hétfő óta, szóval kár a gőzért.
Sorszámhúzó gépnél a "külföldről érkező, tárgyat tartalmazó küldemény átvétele" menüpontot kell választanod. Ha nincs gép, akkor értelemszerűen megkérdezel valakit. Legnagyobb eséllyel a csomagfelvétel feliratú ablaknál szoktak csomagot kiadni. (ha levélként van feladva, akkor is)
"... hanem melyik pulthoz, hova???"
Ne is haragudj, de olyan választ kaptál, amilyen értelmes kérdést feltettél: Ha postán maradóra kérted, akkor nyilván megadtad annak a postának a címét, ahová kéred a küldeményt - na, oda kell bemenni :-)
Melyik pulthoz? Szerinted megírtad, hogy hová kérted, melyik városról beszélünk, melyxik postáról?
Megírtad, hogy levélről vagy csomagról van szó? NEM - így hát azt se tudjuk megmondani, melyik pulthoz kell menned.
Pl. a Bp-i 62-es, Nyugati postán a levél az emeleten van, a csomagátvétel oldalt, a Podmaniczky u-ban - de ezzel nyilván nem vagy kisegítve, mert aligha valószínű, hogy pont Bp. VI. vagy XIII. ker-ben laksz.
Baromságokat beszélsz.
Amúgy kiscsomag, és kettes köszönöm. Nálunk Zalaegerszegen 20 pult van és sorszám.
Kérdező, ugye meg fogsz lepődni, ha legközelebb senki nem fog válaszolni a kérdésedre?
Te kérdezel valamit, ergo SEGÍTSÉGRE van szükséged, mi válaszolunk és erre Te ledorongolod a válaszolókat.
Egyre inkább elmegy a kedvem a válaszadástól, mert némelyek nem fogják fel, hogy itt segítünk, önként, a szabad időnkből (amiből nekem nincs olyan sok, nem unatkozó ... vagyok) Oké, aláírom néha a válaszolók is tudnak bunkón válaszolni - de nem ez a jellemző. Most is van egy csomó kérdés, amire tudnék válaszolni, de már nem teszem, mert ilyen mentalitással van dolgom - kinek hiányzik, hogy még le is ordítsák az ember fejét, meg elmondják mindennek. :-(
Nem akartam az lenni, de ne bunkón irogasson. Nagyon sok bernek segítettem itt, főleg tanulmányi dolgokban, volt akinek beadandót is csináltam, nyelves kérdéseket mondog megnéz. Köszönöm is azoknak, akik válaszolnak.
De rengeteg az olyan, mert elgépelek egy betűt, "a tízéves gyerekem jobban ír", "kamu, vót má", "20-szorra írod ki", "csak unatkozol", mert 5 éve volt egy ugyanilyen kérdés. Főleg a családi rovatban.
Tisztelet a kivételnek, de 80 % ilyen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!