Rendeltem egy oldalról előreutalással,20 ezer forint értékben, és a kiszállitás 2-3 Nap. Nos ma kellett volna hogy kiszállitsák. Rájuk irtam hogy feladták-e már azt irták legkésöbb pénteken fog kiérkezni a csomag. Mit tehetnék ha mégsem?
14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól, de szerintem egyenlőre azon kívül, hogy megkárosítod a céget azzal, hogy bukják a postaköltséget, mást nem nagyon teszel ezzel.
sok cég dolgozik kisebb futárszolgálatokkal. múltkor én is rendeltem néhány ruhát, nem kaptam semmi értesítést, végül én is telefonáltam a boltba, és mondták, hogy feladták a csomagot, tehát már jönniük kéne, végül aznap délután fele jött is a "fáma futár".
Ezért nem kell dropshipping módszerrel vásárolni.
Én pl. csak olyan terméket árulok, ami közvetlenül a birtokomban van: a vevő, ha lelicitálta (mert nem webáruházban árulok) akár 1 órával a leütés után átveheti :-)
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: várj türelemmel - most valamiért nálam is felpörgött az üzlet, ha nem érkezik meg péntekig, akkor még kedd-szerdán simán megjöhet (közben ugyebár Pünkösd lesz).
Ha szerdán sem jön meg, akkor tényleg elállhatsz a vásárlástól - de addig nem érdemes, hiszen nyilván szükséged van/lenne arra, amit megrendeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!