Milyen esetekben kell a Telenornál mobil előleget fizetni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Iphohne készüléket vásárolni a telenornál, hello data standard csomaggal, viszont 80 ezer mobilelőleget kell fizetni aminek semmi értelmét nem látom mert a telefon törlesztőjét ugyanúgy fizetni kell minden hónapban. Viszont én úgy tudom hogy a 6. hónaptól már nem kell előleget fizetni, mert hitelképesnek minősülünk. a Hatodik számla a jövő héten fog megérkezni és annak a befizetése után is mobilelőleget fog kérni?2018. máj. 13. 18:57
1/1 anonim válasza:
azt hiszem, nincs meghatározva, mikor kérhetnek. én telekomnál tudom mondjuk ezt...volt is már párszor abból hiszti, hogy a évtizedes előfizetőjük akart új telefont kihozni, és ott villantották, hogy jó, fizessen mobilelőleget, holott soha egy nap elmaradása nem volt a számlákkal.
egyébként nem a telefon törlesztőjéhez tartozik a mobilelőleg, hanem az előfizetésre, hiszen az tartozik a szolgáltatóhoz. ezért is van az, hogy amit te befizetsz, azt a havidíjból levonják, és akkor x hónapig nem fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!