Még sosem voltam munkanélküli, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Már tudom,hogy július 15-el,közös megegyezéssel megszűnik a munkaviszonyom.Eddig gyes-en voltam,most jelenleg a szabadságom töltöm.Namármost szeretnék valami képzésben részt venni a Mn központon keresztül.
Menjek be érdeklődjek,esetleg feliratkozhatom már valamilyen képzésre,vagy meg kell várnom amíg regisztrálnak mint álláskeresőt?Vagy hogy érdemes ezt csinálni?
Köszönöm.
2010. jún. 14. 12:32
1/1 anonim válasza:
Érdeklődni bemehetsz már most is. Ha rendes az ügyintéző, felír a listára, hogy érdeklődsz a tanfolyam iránt, és küld értesítést, amikor kezdik szervezni.
A tanfolyamra majd csak akkor jelentkezhetsz, amikor már regisztrált munkanélküli leszel.
A www.afsz.hu oldalon is meg tudod nézni a tanfolyamok tervezett indítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!