Más is ütközött már problémákba Aliexpressen történő fizetéssel?
OTP Maestro kártyám van, hiába van ott, hogy elfogadják (máskor sikerült ezzel is fizetnem), egyszerűen payment failed-et ír.
Olvasgattam, hogy a maestro debit kártyáknál esetek nagy többségében probléma van, hiába reklámozzák, hogy jó netes fizetésre, ezért készíttettem egy OTP virtuális webkártya számlát, ami mastercard alapokon nyugszik (előző mastercard típusú kártyámmal mindig is tudtam fizetni, sose volt vele probléma). Azonban akármennyire is reklámozzák ezt a webkártyát, hogy milyen biztonságos, mastercard alapok, bárhol lehet fizetni vele, stbstb... Erre is Payment Failed-et ír, egyszerűen egyikkel sem tudok fizetni hetek óta.
OTP ügyfélszolgálata természetesen mossa kezét, hogy náluk minden rendben van, biztos az aliexpressnél van épp karbantartás, miközben az ismerősöm otp-s mastercard kártyájával gond nélkül tudtam vásárolni ezen a héten és múlthéten is.
Más is ütközött már ilyen problémába?
Válaszokat előre is köszönöm!
Bocs, mennyibe kerül
(mastercard) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!