Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Addig voltam jó amég beindÍtot...

Addig voltam jó amég beindÍtottam a céget?

Figyelt kérdés
olyan 5-6 éve nagyban dolgoztam az egyik haverommal szedtük szét szereltük feldolgoztuk a számÍtástehnikai dolgokat jól is ment minden egésszen addig amég egyszer el nem számoltuk magunkat és nem csináltunk egy nagyobb adóságot magunknak ez előtt viszont töbször megkeresett egy olyan illető aki együttműködést ajánlott fel természetessen akkor még meg volt az elégedetségünk azzal amit csináltunk Így hát el utasÍtottuk őt több alkalommal is de amikor ez a félresiklás bekövetkezett a társam akive előtte dolgoztam kapott egy nagyon jó álláslehetőséget külföldön Ígyhát hogy őtet ne érintse a dolog én magamra válaltam a félresiklásból generát összeget hogy ő kimehessen külföldre és ez az ügy ne gátolja őtet mivel nagy összegről volt szó amit ki kellet fizetnem ezért egyességre léptem azzal az illetővel akit előtte töbször is elutasÍtottam persze megjegyezném hogy nem én kerestem fel őtet hanem megvártam hogy ő keressen fel engemet ezek után egyességet kötöttünk és elkeztem neki elmondani lassan az üzleti szisztémánkat és hogy mit hogyan csináljon összeköttetésbe hoztam őtet azokkal ahova mink adtunk el dolgokat meg ahonnan beszerezni is lehetett egy darabig ment is minden úgy ahogyan kellet neki mennie igéretet kaptam egy kamionnyit de kevesett láttám csak belőle mára miliós tételben nyomja az akivel egyességre léptem én meg még mindig lent nem mintha vagyonokra vágynák csak egy cseppet jobb életre mint ahogyan most élek természetessen amikor már mindent befuttatam neki akkor lassan elkezdett engemet lekoptatni és az igéretek felét sem tartotta meg sajnos abban az időben amikor ez elindult ő rendelkezett elegendő pénzel ahoz hogy be tudja ezt nagyban futtatni én pedig az a szükséges kapcsolatokkal rendelkeztem ahoz hogy azt a pénzt amivel ő indÍtott hogy kamatoztatni lehesen az egyetlen dolog ami haragÍt hogy ő az én ötletemen az én üzletagjaim révén és az én üzletmenetem révén palotában én pedig egy régi parasztházban húzom az igát és ahányszor megyek aludni mindÍg az jár az eszemben hogy én indÍtottam és én vagyok még mindig legalul azóta valahogy elveszett a munkakedv is belőlem csinálni csinálom de ép hogy csak kijövök belőle a hónap végére anyagilag és valahol ott van bennem pedig az hogy ha egyszer be tudtam egy ekkora dolgot indÍtani akkor most is elvileg menne de magam sem tudom hogy most vagy a bátorság hiányzik belőlem vagy az elszántság vagy a félelem tart vissza szerintetek áljak ki magam melett vagy hagyjam a fenébe az egészet és válasszak másik irányt? tanácstalan vagyok

2018. máj. 7. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
ennyi ésszel nem csoda, hogy megszivattak. Törődj bele, 70es IQ alatt mindig a farok rossz végén leszel.
2018. máj. 7. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző, te ezt végig tudtad olvasni? Ez valami iszonyat.
2018. máj. 7. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne síránkozz.

Neked volt egy ötleted. De az nem sokat ér.

A másik meg a saját vagyonát, tőkéjét kockáztatva csinálta a nagy pénzt belőle, mert elmondtad neki ingyen.

Holott te is csinálhattad volna.

Neked volt annyi vér a pucádban, hogy üzleti tervet írj az ötletedből, és felvegyél 10 misi hitelt, és te csináld???

Nem volt.

Hát akkor így jártál.

Ennyi.

2018. máj. 10. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Elolvastam életem leghoszabb mondatát. :)
2018. nov. 7. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!