Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Munkanélküli központban...

A Munkanélküli központban utána néznek a kiskönyvbe beírt álláskereséseknek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy tudom, hogy felhívhatják a céget, ahol voltál állást keresni. Mi ilyenkor azt szoktuk mondani, hogy igen, voltak itt mostanában többen is munkát keresni, de nem vezetünk nyilvántartást (nem is kell), és nem emlékszünk pontosan a nevekre.
2010. jún. 14. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg felhívhatják, de felénk ezt nem szokták megtenni. Amikor munkanélküli voltam, kérdeztem a munkaügyiben dolgozó ügyfelestől (falubeli), és azt mondta, hogy egyáltalán nem ellenőrzik. A munkahelyemre is szoktak jönni, hogy beírhatnak-e minket a kiskönyvbe (van akinek én töltöm ki), de még soha nem keresett emiatt a munkaügyi központból senki sem minket.

De nem is lenne életszerű az ilyen ellenőrzés, mert akár telefonon keresed meg, akár személyesen, akivel beszélsz nem vezet semmi nyilvántartást arról, hogy ki keresett nála munkát, azt nem is tudhatja, hogy regsiztrált álláskereső vagy-e, vagy sem. Ha meg levélben érdeklődsz, azt vagy megkapják, vagy nem, de ha nem ajánlott, akkor nem iktatják (nincs nyoma)

Szóval: NEM

2010. jún. 14. 08:49
 3/3 Hortobagyi ***** válasza:

A munkaügyi központok akkor jelentetik meg az álláshirdetést amikor az már lejárt, vagy már nem aktuális.

Szeretném tudni hogy van ez?

Jó lenne ha valaki rendet csinálna.

Nagyon megalázó azoknak akik hónapok óta munkát keresnek.

2010. nov. 5. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!