Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy jól járjak?

Mit csináljak hogy jól járjak?

Figyelt kérdés

A bankban van 140ezer forintom. Tegnap kaptam ballagásra 70ezret. 15 éves vagyok. Szeretnék venni egy LCD tvt (kb 50ezer) és laptopot.

Vagy veszek egy MacBookot (200ezer körül) és mást nem,

vagy egy LCD-tvt és egy olcsóbb laptopot

vagy LCD-tvt és használt MacBookot.

Melyiket lenne érdemes?

A Mostani TV.m nagyon rossz.. A gépem egy romhalmaz. 6éves..

2010. jún. 13. 17:15
 1/6 A kérdező kommentje:

az utóbbi időben semmit nem költöttem magamra..

És szerintem ezeket igazán megérdemelném..

2010. jún. 13. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha életed hátralevő részében egyáltalán nem lesz TV-d, azzal jársz a legjobban. Ez nem vicc vagy beszólogatás. Teljesen komolyan írom. Vannak nagyszerű könyvek, amelyekből megtanulhatod, mit érdemes 200.000 Ft-tal kezdeni
2010. jún. 13. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Várj egy évet. Minden olcsóbb lesz és még a pénzed is kamatozik.
2010. jún. 13. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Van 100-ért laptop, van 40-ért Tv és marad 70ezred
2010. jún. 13. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rakd félre a pénzed és pl: spórolhatsz a jogsira, ha érdekel.
2010. jún. 13. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:

laptop+tv tuner kártya. 120-150-ből kijön és még pénzed is marad. Szerintem nem éri meg ezekre ilyen sokat költeni, mert borzasztó gyorsan avulnak.

Én a helyedben még laptopot sem vennék, hanem normális pc-t, harmadáron megkapod és pont ugyanolyan jól lehet használni. A maradék pénzt meg hagynám a bankban kamatozni. Később ugyanis sokkal nagyobb szükséged lesz rá.

2010. jún. 14. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!