1/10 anonim válasza:
Lennének ötleteim, de inkább nem írom le.
2/10 anonim válasza:
Ti nem széggyellitek magatokat ilyenkor???!!!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire züllött az ország, hogy valakit 5 ezer ft-ért rögtön prostitúcióra biztattok!!!
Arról nem beszélve, hogy meg van a véleményem azokról a pasikról, akik ÍGY VÉLEKEDNEK A NŐKRŐL. Mondjuk magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt.
Kérdezőnek: kérj kölcsön vagy adj zálogba valamit.
3/10 anonim válasza:
3-as, írta bárki, hogy a hozzászólók szerint csak nők kereshetnek így pénzt? Max nekik könnyebb.
5/10 anonim válasza:
én speciel tudok adni/utalni akár többet is, de mi a garancia, hogy visszakapom?
6/10 anonim válasza:
Na, ez a Gyakori :-( Engem, aki szóvá teszem, hogy nem kéne minden lányt (merthogy a kérdező írta, hogy lány, ezért írtam, hogy így vélekedtek a nőkről) prostitúcióra biztatni, engem lehúztok, aki meg ezt írja, az meg magasabb százalékot kap: nem a százalék érdekel, hanem szomorú ez az erkölcsi fertő, ami ebben az országban van :-( Befejeztem.
7/10 anonim válasza:
ma 18:29 A kérdezőnek pénz kell. Nem írta, hogy erkölcsösen kell neki. Szerintem találna egy férfit aki adna neki 5000 forintot egy kis tapiért. Egyébként barátok/szülőktől érdemes kérni.
8/10 anonim válasza:
Hiába húztok le 0-ára - az admin törölte a 2-es hozzászólást (amire kiakadtam), így talán valami igazam mégiscsak lehetett :D - "nemzetünk nagyszerű férfiai"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!