Külföldi netes számlán ezt mitjelent? Kép lent
Figyelt kérdés
Konkrétan fizetek egy szolgáltatást,amit bakkártyával szoktam fizetni, levonják a számlámról, ma viszont fellettem függesztve alóla és nemműködik semmi!
Mellékeltem egy képet, hátha valaki tud segiteni hogy mi is lehet ez!
Nekem ugyjön le hogy a balance az az összeg amit próbálnak levonni mindig, ahogy azt a képen lent lehet látni, de jelenleg nincs pénz a számlán és ezért dobja vissza mindig a tranzakciót! Ha jól értelmezem, akkor ezt az 5 fontot kellene befizetnem és minden oké lenne!?
Kép:
2010. jún. 12. 18:43
1/1 anonim válasza:
a balance az az összeg ami most a számládon van.
mennyit szoktál nekik fizetni havonta? mivel lehet h kevés az az 5 font és azért nem lehet levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!