10forint.hu? Mennyire megbizható ez az oldal? Most találtam, még nem hallottam róla, szeretnék több infóhoz jutni, mielött regisztrálok!
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 16:09
2/3 anonim válasza:
nem ismerem, de ez tuti megbízható:
3/3 anonim válasza:
Én az infóknál annyit olvastam,hogy vásárolnod kell valami bigmeneket,olyan zseton félét különböző összegek közül választhatsz. Ezt a számládról levonják,és akkor sem kapod vissza,ha nem te nyered az aukciót. Ez szerintem nem, fer. Viszont ha csak mondjuk 2000ret vettél,és feljebb licitálnak,akkor már el is buktad.Szerintem ez így jó kis pénzbeszedés a részükről. Akinek sikerül olcsón megvenni jól jár,de tőlünk meg beszedik mondjuk a teljes árát a terméknek. Na ez gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!