A PayPal levett 5000 Ft-ot a számlámról regisztráció után. Hogyan tudom visszaigényelni?
Egy pár napja csináltam magamnak PayPalt, úgyhogy még nem vagyok túlságosan otthon a használatában. Fizettem rajta keresztül (illetve a hozzáadott VISA kártyával), akkor azt írta, 400 Ft-ot le fog venni, hogy ellenőrizhesse, érvényes-e a kártya, majd ezt az összeget jóváírja a azon. Viszont nem 400, hanem 5000 Ft-ot vett le. Ez miért történt? Hogyan tudom esetleg visszaigényelni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
"Fizettem rajta keresztül (illetve a hozzáadott VISA kártyával)"
Gondolom amit fizettél, az pont ennyibe került.
#1, de, sajnos igen. Valakitől hallottam, hogy automatikus borravaló rendszer van benne, legalábbis, amikor az illető használta, így volt.
#2, a kérdést nagy valószínűséggel nem tettem volna fel, ha ennyibe került volna, amiért fizettem, köszönöm a kielégítő és segítő választ. 13.000 Ft-ot fizettem azért, amit rendeltem. Ezen felül vett le 5000 Ft-ot.
Nincs borravaló rendszer a pp-nál.
400 Ft-ot vesz le a kártyáról, amit le tudsz vásárolni (az egyenlegeden kerül gyakorlatilag).
Lépj be a PP fiókodba és nézd meg, milyen tranzakciók voltak, minden ott van részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!