Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Ebay -ről a DHL szállít,...

Ha Ebay -ről a DHL szállít, kell fizetni plusz költséget?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy 130 eurós terméket, a szállítás ingyenes. azt írja a tracking hogy a dhl hozza.

Eddig mindig a china post küldte. Ha a dhl hozza, kell plusz költséget fizetni, vámoltatás , valamit?

És ha a dhl hozza, kb mennyi idő alatt érkezik meg?

2018. ápr. 10. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Soha de soha ne rendeljél DHL-el EU-n kívülről!

Egy csomó problémád lesz, először is ki kell majd töltened egy csomó papírt úgy, hogy vissza kell nekik küldened aláírva, vagy is be kell szkennelned, aztán kiküldik majd Németországba a terméket a központi raktárukba, onnét jön majd Magyarországra, jól megvámolva. Ha a China Postal vagy EMS-el rendelted volna megspóroltál volna egy csomó pénzt meg bonyodalmat magadtól!

2018. ápr. 10. 16:59
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem volt választási lehetőség, csak ez az 1 mód
2018. ápr. 10. 17:04
 3/8 A kérdező kommentje:
És milyen összegekre kell számítanom? 20-30 ezrekre?
2018. ápr. 10. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem 10-20 ezer között fizetsz majd vámot még rá pluszban.
2018. ápr. 10. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Óh a fenébe. Gondolom már nem lehet visszavonni a rendelést. 2 napja rendeltem
2018. ápr. 10. 17:12
 6/8 A kérdező kommentje:
És igy kb mennyi idő alatt jön meg?
2018. ápr. 10. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de értesítenek majd folyamatosan.
2018. ápr. 10. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a rendelés véglegesítésénél, amikor kéri az adataimat, a shippingnl az van irva hogy Economy int’l postage. De miután bementem a historiba ott valamiert dhl van
2018. ápr. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!