Ballagási pénzem 100E. Szerintetek mi lenne érdemes megoldás? [költés, félrerakás, stb. ]
Szerintem, ha kell a tanulásra, akkor tedd el. Ha tudják aszüleid fedezni a költségeidet, akkor vegyél valami szépet, amiről emlékezni fogsz, hoyg ballagásra kaptad! Menj el Párizsba, vagy vegyél egy szép biciklit, de nagyon vigyázz rá, mert a barátunk pont 100-ért vett a ballagásiból pont biciklit, 8e ft-os lakattal, és elvitték a belváros közepéből a kamera elől 30 perc alatt:ráfújnak fagyasztósprayvel, s eltörik a szuperlakat is.Vagy motort pl.
Vagy egy szép aranyláncot vesztek, mondjuk 30 e. és az örök emlék, és az érték is megmarad, a többit meg beteszed a bankba.
Ha elnyaralod, az is jó, csak emlékezetes legyen. Apránként ne költsd el, csak ha a tanulásra költöd, és szükség van rá.
Ha megteheted, valami szép és feledhetetlenre költsad, egyben! Vag yeg yrégi álmodat vedd meg!
Én nekem is 100 ezer jött össze.
Én motort vettem belőle :D
Pénzügyi tanácsadóként dolgozva azt ajánlom, hogy bankszámlára tedd a pénzed.
100ezer forinttal egy jó befektetést el lehetne indítani de utána ahhoz rendszeresen pakolni kell pénzt. És ez hosszú távon lenne kifizetődő számodra 5-8év.
Ha fiatal vagy akkor számodra az AXA bank számláját ajánlom, még akkor is ha van már számlád máshol. És miért AXA? 100% ingyenes, nincs havi díj, nincs számlavezetésdíj stb.
Viszont a legjobb kamatot adja méghozzá latrászóló kamatot! Tehát lekötés nélkül tudod ott tartani a pénzt. Az AXA lekötés nélkül több kamatot fizet mint más banknál lekötve adnak és azt is minimum 1évre!
Nem mindegy, hogy bármikor hozzáférsz a pénzedhez vagy csak 1/2-3/4év múlva mert különben elveszik a kamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!