Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen visszalehet vonni?

Ebayen visszalehet vonni?

Figyelt kérdés
ha felraktam ebayre valamit es megvették azt visszalehet vonni valahogy? Tehat visszakapja a penzt en meg nem kuldom ki neki mert rajottem megsem akarom eladni.

2018. márc. 18. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"mert rajottem megsem akarom eladni."

Bocs, ne haragudj, de TE felnőtt ember vagy? Vagy egy 10 éves gyerek, aki nem képes vállalni a cselekedeteiért a felelősséget? Miért tetted fel, ha nem akarod eladni?

Komolyan, nem érdekel, ha lehúztok, de tele van a hócipőm ezzel a meggondoltam magam mentalitással. FELNŐTT emberek nem képesek vállalni a SAJÁT DÖNTÉSÜK KÖVETKEZMÉNYEIT? Valaki pisztolyt tartott a fejedhez, amikor feltetted eladásra? Nem, akkor most add el.

Az internet nem keverendő össze a játszótérrel - arra ott van a közeli homokozó.

Nem, nem lehet visszavonni - max nem adod el és kapsz érte egy negatív értékelést - meghatározott (százalékú vagy számú) negatív értékelés után pedig kiraknak az ebay-ről.

2018. márc. 18. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
kepzeld problema tortent a termekkel ez a legfobb oka nemtudlm micsinaljak
2018. márc. 18. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

"kepzeld problema tortent a termekkel "

Ja, persze, de én meg nem most jöttem le a falvédőről - akkor nem ezt írtad volna a kérdésbe, hogy: "rajottem megsem akarom eladni.", hanem akkor tanácsot kértél volna, hogy meghibásodott/összetört, stb a termék, most mit csináljak?

11 éve adok el a Vaterán, úgyhogy engem ne akarj átpalizni :D

Az eljárást meg megírtam fentebb: megírod a vevőnek, hogy nem adod, aztán vállalod a következményeket.

2018. márc. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!