Autó vásárlás németország? MEnnyire megbízható?
Élek Rønde-ban, Dániában! Tehát ha fel akarod venni az autót, akkor mindig szívesen látod.
Beszéltem a feleségemmel, és mivel nincs szabadidőnk, úgy döntöttünk, hogy a legjobb megoldás az autó szállítására egy szállító cégen keresztül.
Ne aggódjon, mivel a szállítási költségeket fizetjük, így ingyenes szállítást kap.
A feleségemnek nehéz munkája van a kórházban. Öt gyerekünk van és mindig elfoglalt. A gazdaság is ellátási ok!
Meg fogom tartani az ígéretemet, és az én kocsimra szállítom az autót.
Ügyvédem azt tanácsolta nekem, hogy olyan közlekedési társaságot használjak, amely helyett képes lesz az autót szállítani. Nem olyan drága, ezért mindent úgy kezelek, ahogy ígértem.
Szükségem van a teljes nevét, postacímét és telefonszámát kezdeni nekem a hivatalos ügylet a hajózási társaság (már aláírt néhány szerződés ezzel a céggel és a szállítási folyamat hamarosan megkezdődik, amikor adtam nekik megerősítés).
Van egy 5 napos ellenőrzési időszak, és ellenőrizheti a papírokat, és kipróbálhatja az autót.
Ha valahogy nem tetszik, vagy talán még nem elégedett az autóval, akkor megtagadja (ingyen), és a cég hozza vissza az autót az én költségén. Ezt a kockázatot vállalom, mivel nagyon biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja az autó
Sajnálom, hogy nem tudok jönni személyesen, személyesen keresse autóval, mint normális, de ígérem, hogy a jövőben egy rövid pihenés és hívlak egy italra
Alig várom, hogy hamarosan megkapja a szállítási részleteket.
Köszönöm
Tippelnék: ráadásul iszonyú jó ajánlat, mélyen áron alul, magasan a legjobb állapotban?
A következő lépés az lesz, hogy utalj előre pénzt az autóra, amit majd visszakapsz, ha mégsem tetszik. Aztán majd se pénz, se autó. Sokakat próbálnának így átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!