Külföldi munka?
Ne erőlködj, fidesznyik. Nem mindenki eszi meg az ostoba dumátokat. Mondjuk ha egyszer kih×znád a fejed a seggedből és ellátogatnál Európába (nem, nem Oroszországra gondolok!), meglepődnél, mennyire élhetőbb, mint Magyarisztán.
Persze téged nem akarlak meggyőzni, ha neked jó a saját mocskodban, hát élvezd. De engem ne nézz már hülyének! Köszönöm.
Édesanyám német származású, kint él Németországban. Hónaponta utazom ki, és rendben, a fizetés több, az épületek modernek, csak aztán merjél kimenni az utcára Münchenben, Berlinben, a nagyobb városokban. Már az az igazi tisztaság se mondható el, ami még 12-13’-ban megvolt, mára csak a kisvárosokban lehet ezt megtapasztalni. Lehet mondani, hogy még élhető a helyzet a nagyvárosokban, a kisvárosokban pedig príma, de ezek a keresztény kultúrát nem tisztelő iszlám vallású emberek nagyon primitívek, nem akarnak integrálódni, szülik a 6-7 gyereket, akik miatt majd nem lehet őket kitoloncolni, és pár év múlva azon kapják magukat az ott született fehér keresztény emberek, hogy kissebbségben fogják magukat érezni. A nagyvárosok problémái pedig előbb, utóbb kifognak hatni a kisvárosokra is. Ha valakinek ez kell, sok sikert Németországban! Higyjétek el, örülnék ha nem ez lenne, mert tisztelem a német gyökereimet, de sajnos ez az igazság! Aztán most jöhet a lepontozás az ottani feketén dolgozó munkásoktól.
Szép napot!
Érdekes, én akkor biztosan egy párhuzamos Münchenben élek immár 14 éve. Mert én ki merek menni az utcára, még éjjel is. Mondjuk én nem vagyok vallásos, pont leszarom az ún. "keresztény kultúrát" - és nem szarom össze magam, ha egy színesbőrűt látok.
Nem értem, miért ragaszkodtok ennyire a fehér bőr felsőbbrendűségéhez, de ezt ilyen szobanáciknak úgyis hiába magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!