Paypal saját árfolyamon számol?
Olvastam egy cikkben, hogy a Paypal "szereti" saját árfolyamon átváltani a fizetendő összeget. A cikkben le van írva, hogyan kerülhető ez el. Én viszont nem tudom kikapcsolni, mert nem jelenik meg a "View conversation rate options". Csak nálam nincs vagy nem lehet minden terméknél megtenni?
Igen, saját árfolyamon számol és elég rosszul jössz ki belőle. Átállítani a paypalon belül kell így:
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit
Tényleg régi. Megnéztem neked a sajátomon.
Belépés után jobb fent rákattintasz a fogaskerékre. -> Payments -> Manage pre-approved payments -> jobb oldalt Set Available Funding Sources -> Conversion Options és ott ezt pipálod be Bill me in the currency listed on the seller's invoice. majd submit
Köszi, de nálam valami még mindig nem OK. Set Available Funding Sources után ez jelenik meg, nincs Conversion Options. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!