Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan duplázzam meg a pénzem?

Travis83 kérdése:

Hogyan duplázzam meg a pénzem?

Figyelt kérdés
Ha például van 500 forintom és megszeretném duplázni, mi a legjobb, leghatékonyabb ill. legbiztosabb módszer rá? Ha szerencsejátékra gondoltok, az nem az, hacsak nincs rá egy holtbiztos módszer... ami nincs.

2018. márc. 8. 05:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Na, akkor kedves kérdező, most már elfogyott a türelmem: szállj le a földre!

Ha lenne tuti biztos módszer, amivel megduplázhatod a pénzed, már mindenki kőgazdag lenne- erre nem gondoltál még? Szóval a kérdésed eleve nettó zöldség és ezért nem kapsz használható választ.

Tuti biztos módszer nincs. Aki jó időben vett bitcoint vagy részvényt, az nemcsak megduplázhatta, de akár megtízszerezhette a pénzét, de tuti módszer nincs.

2018. márc. 8. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Hülyegyerek komolyan azt képzeled úgy működnek a dolgok, hogy neten megkérdezed, hogy tudod duplázni a pénzed és majd a sültgalamb a pofádbq repül? Inkább tanulj kisgyerek, meg szokjál le erről az arrogáns stílusról mert szájba leszel verve.
2018. márc. 8. 13:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem reménykedtem semmi konkrétra, de azért gondoltam valaki hátha mond valami használhatót. Tévedtem. Ennyi. Kisgyerek pedig már rég nem vagyok, de amúgy jó lenne,ha megint az lehetnék. :)
2018. márc. 8. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Hát pedig úgy viselkedsz.
2018. márc. 8. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Az addig oké, hogy a te termékednél ez így van. Nem rólad beszéltem, hanem nagy vonalakban arról, ha valaki hozzáfér egy termékhez olcsóbban és eladja drágábban. Igen, lusták utána nézni, online marketinggel foglalkozom, csak tudom :)
2018. márc. 8. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Borotvahab, arcszesz, + ajándék egér PC-hez = 3000-ről leakciózva 750-re. Sajnos csak 2 db-ot sikerült vennem, mert a számítógépboltos felvásárolta a többit és 1500-ért adta akcióban az egeret :)

Sampon + tusfürdő + hajszárító akciós trióban 1500Ft (papírján meg akciós 3 euró szerepelt, de sajna mi Ft-ban fizetünk), külön-külön 600Ft+450Ft+2000Ft

Kávé 1-et fizet 2-öt vihet akció, 600Ft volt 1 db és 2db is 600Ft :)

Bár ez neked nem jó több okból is, a fő ok, hogy túllépi a pénzügyi keretedet!

2018. márc. 8. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!