Szerintetek ez egy átverés volt az eBay-en?
Most március 3.án rendeltem az eBay-en egy kabátot mert eléggé megtetszett viszont szerintem ez biztos átverés volt és még annak ellenére is megrendeltem mert egy téli kabát volt aminek ilyen szőrmés volt a kapucia férfi kabát ami kb szerintem olyan 10e Ft lehet kb ott viszont kb olyan 1000 Ft volt és még arra 700 Ft szállítás úgy voltam vele hátha megjön hátha nem és tudom nem nagy pénz de kíváncsi lennénk arra ha legközelebb esetleg ilyenben keverednek az eBay-en akkor mit kell csinálni ha esetleg nagyobb értékű terméket rendelek amúgy meg ez volt az első rednelesem ott!
A lényeg az hogy 3.án megrendeltem és 4.én kaptam egy e-mail-t, hogy elvileg fel lett adva ma viszont amikor megnéztem rendelésemet az eladó valamiért törölte magát és volt ott egy olyan, hogy az eBay sajnos eltávolította ezt az eladót mert valaminek nem felelt meg stb. És ott volt egy link amire rámentem és bepipáltam azt, hogy nem kaptam meg és oda írtam, azt, hogy szeretném vissza kapni a pénzemet persze angolul és ez ugye az eladónak lett elküldve de mivel már nem regisztrált ezért tuti nem fog válaszolni az eBay azt írta, hogy várjunk az eladó válaszára március 10.- ha ha addig nem válaszol akkor jelezzem feléjük, most akkor vegyült is mi van lehet túl korán jeleztem mert a csomagban március 22.-e után kell kb ide érnie lehet korai volt de szerintetek van még arra esély hogy esetleg mégis magkapjam mert elvielg fel lett adva azt írja viszont akkor nem értem miért törölte magát!
És ha esetleg nem kapom meg vagy március 10.-ig nem válaszol ami valószínű akkor után kinek jelezzem vagy mit jelezzek, hogy vissza kaptam a pénzemet az eBay felé kell jelezni gondolom csak azt nem tudom hol, és hogy mit?
Bocsi, hogy ilyen sokat irtam de jó lenne ha valaki esetleg leirná pontosan, hogy jól csináltam-e vagy hogy mit kell ilyenkor csinálni és ez szerintetek is átverés volt mert csak ez volt az első rendelések és már egyből így járok egyébként paypal al lett fizetni!
De szerintet átverés?
És ha nem vártam ki a abból mi baj lehet?
Igen. Olcsó kabáttal rendszeresen van ilyen. Máskor nézz meg 2 dolgot:
Hány visszajelzése van eladóként?
Milyen egyéb termékeket kínál.
Lopják azokat a profilokat, akik régen jártak fenn.
Az ilyennek nincs más terméke, csak az olcsó kabát.
Arra mennek, hogy 1000 ember megrendeli, de csak 900 fog reklamálni.Már van 170000 hasznuk.
Remélem, a postaköltséget is visszakapod. Az nem tuti.
Utolsó igen majdnem ilyen volt egyébként néztem az értékeléseket is volt közte pozitív meg negatív is de több volt a zöld, de úgy voltam vele hátha megkapom ha még nem akkorsem baj ennyit megért volt bár én is sejtettem hogy átverés volt, de szerinted jól csináltam azt amiket fentebb leírtam vagy még ezen kívül kell valamit csinálni vagy ennyi és vissza is kapom a pénzt de azt nem értem, hogy akkor hogy hogy ott volt a rendelésnél, hogy fel lett adva!
És az mitől függ hogy vissza kapom-e a tejes összeget vagy a szállítási költség az miben más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!