Előre utalás? Nektek mi a tapasztalatotok? Merjek előre utalni?
Ne!
Az előre utalás csak olyan oldal esetében célszerű, ahol létezik megbízható értékelési rendszer. Egy FB-csoport nem ilyen.
Az ilyen ellenállhatatlan ajánlatoknál azt az egyszerű kérdést kell feltenni magadnak, hogy az eladónak ez hol éri meg, ha igazat mond? Még a beszerzési árnál is olcsóbban adja, csak azért, hogy Te jól járj? Szerinted?
Ahol nincs lehetőség az értékelésre, úgy ne. Hardveraprón pl. én eladtam 1-2 nem használt játékom, mindig előre utaltak, természetesen mindenki megkapta, amiért fizetett, utána pedig tudtak értékelni.
Igazából ha 2 rugón cigánykodsz, inkább spórolj még egy kicsit, jobban fog fájni, ha leránt 20k-val, minthogy +2k-t még kifizess.
"Elég fura, hogy a cigi még gearbesten is 22 ezer lenne "
Nem értelek: 2 ezer ft megspórolása érdekében képes lennél kockára tenni 20 ezer ft-ot??? "Hát nóóóórmáááális?" (idézet a Besenyő családból)
Téged tényleg elvakít, hogy szeretnéd. Várj még egy kicsit és rendeled meg egy normális oldalról, enyi.
De kérdezhetem másképp is: mi fáj jobban? ha még 2 ezer ft-ot hozzá kell tenni vagy ha elbukod az egész 20 ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!