Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 éves multam, el tudok menni?

16 éves multam, el tudok menni?

Figyelt kérdés

Röviden leirom :)

16 éves multam 8 általánosom van (igen jol végeztem) jelenleg vendéglátoiparin tanulok (az is jol megy de még csak 1. osztály) nyárra szeretnék elmenni diákmunkára. Nagyon sok rosszat hallotam a diákmunkákrol az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e olyan diákmunkát ajánlani a számomra (vagy közvetitöt) aki esetleg tapasztalatbol kifizet és nem fizikai munkárol van szo. (tele-marketing,adminisztrácio ilyesmiket stb...)

2010. jún. 9. 13:27
 1/10 anonim válasza:
100%

az a ciki h már nem nagyon találsz munkát. ezt hamarabb kellett vna elkezdened, mindenhova bemész beregizel aztán meg hivnak... legalábbis szegeden igy van, de lehet h ha pesti vagy akk lehet szerencséd

am www.biztospont.hu ha itt regizel általában vannak melok!:P és pesti, csak máshol is vannak munkáik.

2010. jún. 9. 13:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyeltalán van 16 éves kortol végezhetö diákmunka ?:/ Mert mindehol csak 18 éves kortol láttam :/ (budapesten kellene)
2010. jún. 9. 13:46
 3/10 anonim válasza:
amit irtam ott jo a 16is, csak pl pincérnek nem kellesz,mert az esti munka és oda csak 18at vesznek fel!:(
2010. jún. 9. 14:27
 4/10 A kérdező kommentje:
De nem az mindehol azt irják hogy 18 fellet 16- sehol nem láttam :/
2010. jún. 9. 14:31
 5/10 anonim válasza:

elözö vok

akk nem tudok segiteni :(

2010. jún. 9. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Regisztrálj diákszövetkezetekbe, talán még nem késő :)
2010. jún. 9. 16:48
 7/10 anonim válasza:
A helyedben lehúznék a balatonra és ott keresnék melót. Napközben dolgoznék egy kicsit, utána buliznék. Biztos lenne aki foglalkoztatna.
2010. jún. 9. 23:16
 8/10 A kérdező kommentje:
És hogyan keresek melot a balatonon ?
2010. jún. 10. 07:07
 9/10 anonim válasza:
ez engem is érdekelne!!!
2010. jún. 10. 17:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen :) Mert gondolom nem ugy müködik hogy becsöngetek és "csokolom lenyirhatom a füvet" :D mert ugye ez a mai világban már nem megy sajnos...
2010. jún. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!