Mennyi pénz kellene most neked hogy boldog legyél? Persze ne csillagos egekig kell gondolni! Hanem mondjuk kisebb összegek. például nekem fél millió elég lenne!
Nekem 15-20 millio.
ebböl kifizetném a lakáshitelt, a többiböl meg vennék egy másik házat csak magamnak és bebútoroznám, és a 2. kisebb házunkat felujjitanám mert már kezd tönkre menni .Több mint 10 éve lakatlan:S
ÉS ami maradna annak is lenne jó helye.:)
De sose lessz ilyen szerencsém h ennyi pénzem legyen :(:S
És avval is megelégednék ha megnyerném az 5-ös lottó fönyreményét:P:P:D
De tényleg ti mit csinálnátok ha megnyernétek az 5 ös lottón a fönyereményt?
Mi lenne az elsö dolgotok.?
Én biztos elájulnák xD
Ha megnyered, adhatnál kölcsön itt mindenkinek :D
Ne csak magadra gondolj :)
Úgy 150 000 plussz kéne, vagy 18 milla kicsengetni a lakáshitelt. (ami most sok millióval több mint mikor felvettük, pedig öt éve fizetjük...:)
Ha megnyerném a lottó ötöst, akkor 2,5 milliárdot a bankba raknék kamatozni, a többiből kikaparnám a rokoni, és baráti kört a bajból, elvinném őket két hétre valami mesés helyre, és locsolórendszert, meg teraszt építenék a kis házunkhoz, meg gumiasztal tetejű medencét a csajoknak, és igyekeznék titokban tartani a tényt, hogy gazdagok vagyunk.
Később csinálnék egy ökogazdaságba oltott ember-és állat nyugdíjas otthont, ahol gyerekek nyaralhatnának, és nehéz sorsú családok kezdhetnének új életet, képzésekkel, meg közösségi munkával...
De még nem gondolkodtam rajta!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!