Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal-al kapcsolatban kérdés?...

Paypal-al kapcsolatban kérdés? Szerintem átverés?

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem a következő. Volt egy hirdetések amire jött is egy vásárló, nem magyar volt. Leveleztünk, megegyeztünk utal a számlámra az összeget.

Ma jött emal- hogy befizette az összeget a paypal-al,ami nekem nincs is. És hogy majd jön a futár, neki is utalt, de természetesen más címre kell az árut küldeni, meg más névre is. Olvastam épp az előbb egy cikket, hogy elküldöd a terméket, aztán jelzik hogy nem kapták meg.

Volt aki belesétált ilyenben? Természetesen az email is hamis,ahogy a cikkben is megvolt írva.

Természetesen megírom hogy elállok az eladástól, illetve hogy megteszem a rendőrségi fejlesztést.

2018. márc. 2. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
Ez a nigériai csalás . Mo-n volt rá pár példa pl ugyanígy komoly stúdió elektronikai cuccokat krossz mocit elvertek a naív hirdetők . Folytasd a csevelyt , tetesd a butát de ne áruld el hogy jelented . A zsaruknál érdeklődj kiberbűnözési részlegen stb , mutasd meg a levelezést és közlik mi a pálya .
2018. márc. 2. 18:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendőr ismerőssel felvettem a kapcsolatot, tipikus eset sajnos.
2018. márc. 3. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!