Ha nincs bejelentve valaki a lakcímemre, akkor ki se hozzák a csomagját?
Figyelt kérdés
Mondjuk a barátom/baràtnőm ide kéri hozzám.
Ilyenkor kötelező az én nevemet ráírni?
2018. márc. 2. 11:22
1/3 anonim válasza:
Még mindig a tegnapi barátnős - nyereményjátékos kérdező vagy? Világosan leírtam/leírtuk: ha már elindult a csomag, akkor reménykedjetek, hogy a futár odaadja. Ha meg nem, akkor kérje az anyja címére. Ennyi. Nem tudom, mit kell túlbonyolítani?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
2/3 anonim válasza:
Azt a neved írd rá, aki át fogja venni, és/vagy azt, ahogy a postás megtalál. Szerinted aki a munkahelyére rendeli a csomagot, mert napközben nincs otthon, az oda van bejelentve?
(de valóban leírtunk már a témával kapcsolatban mindent)
3/3 anonim válasza:
A barátnőd nevét írd ki a kaputelefonra/postaládára, mielőtt megjön a csomag. Legyen nálad szabályszerű meghatalmazás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!