Hogy tudnék 14 évesen diákmunkában résztvenni?
Figyelt kérdés
Engem teljes mértékben zavar, hogy mindent a szüleim fizetnek, igen, tudom,hogy még gyerek vagyok. Nagyon szeretnék hamar elkezdeni pénzt keresni, bár tudom, hogy csak 16 éves kortól lehet, de mégis.Majdnem bármilyen munkát elvállalnék, csak számítógépeset nem. Nincs valami ötletetek??2018. febr. 27. 13:46
1/2 anonim válasza:
Legáliusan csak 15 éves krordtól dolgozhatsz, csak nyári szünetben és csak szülői engedéllyel.
De az az igazság, hogy még 16 és 18 között sem olyan könnnyen találnak munkát a diákok. Meg kell várnod, amíg 15 éves leszel - utána mehtesz diákszövetkezetbe, hátha.
Ha vidéken laksz és hajlandó vagy mezőgazdasági munkát végezni nyáron, akkor talán még az jöhet szóba - addigra talán betöltöd a 15-öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!