Mennyi az üzemorvosnak a papírok leadásától a másodfokú munkaköri alkalmasságról szóló döntésig az eltelt idő?
Figyelt kérdés
Ha 7-én megyek szakorvoshoz és mondjuk 9-én leadom a kért papírokat szakvélemény,leletek onnantól. Elsőfokú alkalmasságin nem döntöttek arról,hogy alkalmas vagyok vagy ideiglenesen nem alkalmas vagy alkalmatlan. Így az üzemorvosom rám hagyta,hogy dolgozhatok. Elején ismételt táppénzt vagy szabit akart.#munka #döntés #alkalmasság #üzemorvos #lelet #alkalmas #szakvélemény #elsőfokú #másodfokú alkalmassági
2018. febr. 25. 13:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!