Abból lehet bármi probléma ha ismerősök rajtam keresztül rendelnek ebay-ről?
Mármint ideadják az árát, én meg megrendelem nekik, és ha megjött odaadom nekik, ha meg valami miatt nem jön meg akkor visszaadom a pénzt...
Ilyen párszáz forintos cuccok pl szappan, kulcstartós lézeres zseblámpa stb...
Arra gondolok hogy rám szállhat emiatt a nav vagy az apek?
Apám teljesen rá van feszülve és állandóan cirkuszol velem emiatt, hogy majd jön a nav meg megbüntetnek meg minden, de akiknek szoktam rendelni nem értenek hozzá, ( 2 személy ) meg asszem bankszámlájuk sincs.
Ha te rendeled és látod hogy pl nem tiltott haditechnikai termék, stb, akkor nem lehet bajod. A nav tudtommal nem a vásárlásokkal, hanem az üzletszerű eladásokkal foglalkozik.
Annyi, hogy amíg te nem kapod vissza a pénzed, ha nem jönne meg, egy vasat sem fizetnék vissza a helyedben amíg te sem kapod vissza a paypal- től, mert ugya a paypal felelősséget vállal, elvileg. Szóval oké, hogy te segítesz, de azért vállalják már a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!