Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Limitált kiadású terméket...

Limitált kiadású terméket hogyan küldjek el a Fülöp-szigetekre?

Figyelt kérdés
Egy limitált kiadású telefont vennének tőlem a Fülöp-szigetekről. Fizetni PayPal-al szeretne, a csomagot pedig DHL-el UPS-el vagy FedEx-el oldanánk meg, biztosított csomagként. Ti belemennétek ebbe? Természetesen állná a postaköltségeket is. Ha igen ehhez nekem milyen papírokat kell kitöltenem, hogy ne legyen gond a vámon? PayPal előre utalással vissza lehet élni?

2018. febr. 8. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó tanács:

Ne küldj semmi csomagot amíg a paypalodon nincs ott a pénz. A legegyszerűbb csalás az amikor közli a vásárló, hogy paypalon keresztül fizet, de még nem ért oda a pénz, de te küld a csomagot. Amíg nem látod a pénzedet ne küldj semmit, mert nagy csalás áldozata leszel.

Mondjuk én eleve nem is foglalkoznék vele aki Fülöp-szigetekről akar vásárolni..

2018. febr. 8. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
100 %, hogy csalás és lehúzás. Miért venne egy fülöp-szigeteki ember telefont Magyarországról?
2018. febr. 9. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nigériai csalás.... A neve ne tévesszen meg, már nem a helyről szól, hanem a jelenségről.
2018. febr. 9. 00:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem nagyon merek oda küldeni. Ha tényleg elküldi PayPalon a pénzt attól még lehet átverés? Úgy értem, hogy visszavonhatja a tranzakciót?

Másik kérdésre válaszolva;

Ez a telefon a OnePlus 5T StarWars Limited Edition, ami nem egy gyakori darab, ezért érdekelheti a hirdetés. De nem teljesen értem, hogyan talált rám a Jófogáson a Fülöp-szigeteken. Talán a google..

2018. febr. 9. 01:27
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Bármilyen furcsa, a Fülöp-szigeteken is élnek Star Wars rajongók, nem kell egyből farkast kiáltani. Várd meg, míg beér a lóvé Paypalon, aztán ennyi.
2018. febr. 9. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Azt leírták, hogy várd meg, míg megérkezik a pénz, de azt nem, hogy ennek a csalásnak - ha az - az egyik fő eleme az, hogy BEMÁSOLJA a bizonylatot, hogy Ő elküldte a pénzt, s neki sürgős, mert... és add fel neki.

Nos, ezek a bizonylatok általában hamisak vagy ha nem, akkor vissza tudja vonni. Szóval, ha csak akkor küldöd, amikor megérkezik a számládra a pénz, akkor nincs gond - egyéb esetben könnyen pórul jársz.

2018. febr. 9. 10:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben az SMS-t küldő számra is rákerestem, a névre címre... És rentgeteg terméket akar "venni" pont a jófogásról a Fülöp-szigetekre. Pl bútorokat. Tényleg az "én elküldtem a pénzt itt az igazolás" trükkel él. Volt aki bedőlt, én nem fogok.
2018. febr. 9. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ügyes voltál és jó, hogy itt kérdeztél.

De most akkor én is kérdeznék tőled valamit (én írtam, hogy általában bemásolják a bizonylatot, ami hamis)

Hogy tudtál rákeresni a telefonszámára, névre, címre? Már megadta előre, fizetés előtt? Vagy hogy?

2018. febr. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!