Limitált kiadású terméket hogyan küldjek el a Fülöp-szigetekre?
Jó tanács:
Ne küldj semmi csomagot amíg a paypalodon nincs ott a pénz. A legegyszerűbb csalás az amikor közli a vásárló, hogy paypalon keresztül fizet, de még nem ért oda a pénz, de te küld a csomagot. Amíg nem látod a pénzedet ne küldj semmit, mert nagy csalás áldozata leszel.
Mondjuk én eleve nem is foglalkoznék vele aki Fülöp-szigetekről akar vásárolni..
Köszönöm a válaszokat, nem nagyon merek oda küldeni. Ha tényleg elküldi PayPalon a pénzt attól még lehet átverés? Úgy értem, hogy visszavonhatja a tranzakciót?
Másik kérdésre válaszolva;
Ez a telefon a OnePlus 5T StarWars Limited Edition, ami nem egy gyakori darab, ezért érdekelheti a hirdetés. De nem teljesen értem, hogyan talált rám a Jófogáson a Fülöp-szigeteken. Talán a google..
Azt leírták, hogy várd meg, míg megérkezik a pénz, de azt nem, hogy ennek a csalásnak - ha az - az egyik fő eleme az, hogy BEMÁSOLJA a bizonylatot, hogy Ő elküldte a pénzt, s neki sürgős, mert... és add fel neki.
Nos, ezek a bizonylatok általában hamisak vagy ha nem, akkor vissza tudja vonni. Szóval, ha csak akkor küldöd, amikor megérkezik a számládra a pénz, akkor nincs gond - egyéb esetben könnyen pórul jársz.
Gratulálok, ügyes voltál és jó, hogy itt kérdeztél.
De most akkor én is kérdeznék tőled valamit (én írtam, hogy általában bemásolják a bizonylatot, ami hamis)
Hogy tudtál rákeresni a telefonszámára, névre, címre? Már megadta előre, fizetés előtt? Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!