Ha üzletben vásárolok műszaki cikket lehet alkudni?
Figyelt kérdés
Extreme audio-ban szeretnék egy 30 ezer forintos fülhallgatót venni amit láttam másik webshopban 25ezer forintért. Lehet alkudni? Hogy kérdezzek rá?2018. febr. 8. 00:24
2/10 anonim válasza:
Kisebb boltokban ha kpval fizetsz, akkor előfordul hogy lehet.
3/10 anonim válasza:
Akkor vedd meg ott, ahol kedvezőbb az ára. Egyébként lehet alkudni, hiszen ez egy elektronikus piactér, a piacon pedig ugye szokás. Viszont sokkal olcsóbban nem hiszem, hogy oda fogják adni, esetleg akkor, ha nagy tételben vásárolsz.
4/10 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy 'gondatlanságból elkövetett emberölés' legyen ellened a vád, ha alkudozásod miatt halálra röhögik magukat!
Ha másutt 25 ezerért láttad azt, amit itt 30-ért kínálnak, ne itt vásrolj, vedd meg 'másutt'!
5/10 anonim válasza:
Nem értem miért kell trollkodni. Nálunk a bestbyte műszaki szaküzletben lehet alkudni. Nem híresztelik, de van ott ismerősöm aki szólt róla, és én is hoztam már el olcsóbban terméket.
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet alkudni. Szinte mindenhol lehet. Akár a mediamarktban is.
7/10 anonim válasza:
5: persze, mindenkinek van egy ismerőse, akinek az ismerőse már...
8/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Simán 20-50%-ot.
Csak ne csodálkozz, ha 5 hónap múlva tönkremegy, akkor meg ők alkudnak majd a 12 hónapos garanciából.
9/10 anonim válasza:
Mi a bajod 7es?! Érthetően fogalmazz, ha mondani akarsz valamit.
10/10 anonim válasza:
9: jah, ilyen hangnemben tényleg lehet alkudni, csak azt rablásnak hívják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!