Magyarországon lehet felváltani eurót forintra ha igen
hol?
Figyelt kérdés
Nem reg volt a névnapom keresztszüleim külföldön élnek és mindig pénzt szoktam kapni ajándékba mivel 14 éves vagyok és úgygondolják saját magamnak sokkal jobban tudok választani és biztos örülök majd annak és ugye eurorba kaptam nem forintba mivel én magyarországon élek nem tudom hol tudnák euróval fizetni magyarországon és még arra lennénk kíváncsi nem e lehet felváltani az eurót valahol forintra? Előre is köszönöm a válaszokat☺
Pénzváltó, valutaváltó: ilyen néven találod meg az ezzel foglalkozó vállalkozásokat.
2018. febr. 5. 18:50
2/8 anonim válasza:
Minden pénzváltóban és bankban...
2018. febr. 5. 18:50
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és meg egy kerdésem lenne Magyarországon melyik üzletekben lehet euroval fizetni?
2018. febr. 5. 19:07
4/8 A kérdező kommentje:
És ha egyedül megyek be nem a szüleimmel akkor egy 14 éves lanynak felváltják forintra ha igen szükséges hozzá valamilyen adat vagy kártya?
2018. febr. 5. 19:09
5/8 anonim válasza:
Sparban pl tuti lehet euróval fizetni.
Gondolom, nem milliókat kaptál, pár tíz eurót gond nélkül beválthatsz 14 évesen. Nem kell se szülő, se semmilyen irat. Pénzváltóban jobban váltják, mint a bankokban (=többet kapsz érte). Odamész az ablakhoz, köszönsz, odaadod a pénzt és mondod, hogy forintra szeretnéd váltani, szóval semmi bonyolult.
2018. febr. 5. 20:58
6/8 A kérdező kommentje:
60 eurot kaptam ami kb 18-20 ezer kozott van sztem es nagyon koszonom a valaszokat
2018. febr. 5. 21:44
7/8 anonim válasza:
Egyébként nem lett volna egyszerűbb, ha a szüleidtől megkérdezed?
2018. febr. 8. 17:33
8/8 A kérdező kommentje:
Szüleim welnesezni voltak es nem akartam oket zavarni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.