Mikor jön meg a csomagom? Valaki segíteni?
Figyelt kérdés
Elöző szerdan rendeltem egy korulbelul 75dollar erteku csomagot Hong-Kongi raktárbol. 2018-01-26an értesitettek emailbe ,hogy feladtak(a megrendelésben DHL futarszolgalat szerepel 4-7szallitasi nappal). 2018-01-30an bekerult a track17-ben szarmazasi orszagnak Szingapur van feltuntetve a celorszag pedig ismeretlen. Szerdan ugye lejart az egy het, felkerestem tegnap a DHL ugyfelszolgalatat akik tajekoztattak hogy nekem Nemet DHL (Nemetorszagban egy ceg a posta es a DHL)postai nyomkoveto szamom van. Javasoltak hogy keressem fel a Magyar postat mivel ok fogjak felkeresni. Emailben kerestem oket de azt a valaszt kaptam hogy az o nyilvantartasukba nem szerepel ilyen. Meg fog egyaltalan erkezni?2018. febr. 2. 14:39
1/6 anonim válasza:
Feladástól van számítva a szállítási idő, nem megrendeléstől. Előző hét pénteken adták fel és a szállítási idő 4-7 munkanap, abba meg simán belefér, hogy jövőhét elején jöjjön meg.
2/6 anonim válasza:
Azok a szállítási idők, a várható szállítási idők nem garantáltak. Lesz az még több idő is a vám eljárással együtt. Amúgy, ha ilyen türelmetlenen vagy nem ajánlatos Kínából rendelni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Lehet kicsit turelmetlen vagyok, de ha felszamolnak valamire +30%-ot futárra mert volt olyan lehetoseg,hogy 13-20working days ez pedig 4-7days volt azert gondoltam,hogy naptari nap,akkor erre a hétre vártam a csomagot,de nem tudok vele mit csinálni akkor várok tovább...
2018. febr. 2. 15:08
4/6 anonim válasza:
Naptári nap wazze.. Szerinted melyik országban dolgoznak a DHL-esek minden nap? Megmondom: sehol! Külföldön is létezik a hétvége!
6/6 A kérdező kommentje:
Feb 3.án adták át a légitársaságnak.
2018. febr. 6. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!