Hogyan lehet mostanság elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nemsokára lesz diplomám, de sokan eléggé rossz képben látják a dolgokat: nincs munka, nem fogok munkát találni, mert válság van, stb. Ehhez hasonló dolgokat hallok.
Akkor most el lehet helyezkedni, vagy nem? Hogy van ez? Nektek mi a tapasztalatotok,ha van?
2010. jún. 6. 18:51
1/3 anonim válasza:
Hát, könnyebb lenne választ adni, ha tudnánk, milyen diplomád lesz, hol szeretnél elhelyezkedni.. :)
2/3 anonim válasza:
Négy éve diplomáztam. 2 helyen dolgoztam eddig és összesen 1évig voltam/ vagyok munkanélküli (jelenleg is az volnék). Egyébként pedagógus vagyok, de már nagyon változtatnom kellene, mert semmilyen perspektívám nincs, így ismerettség nélkül :(
3/3 anonim válasza:
Igen, ebben az urambátyám-országában protekció nélkül nem lehet, a papír semmit se ér. Kivéve ha mérnök, vagy IT-szakember van, azokat még keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!