Tudom hogy hulye kerdes,de szeretnem itthon megcimezni a boritekot (postan nagyon sokan szoktak lenni es a zsufoltsagban kellemetlen irogatni) viszont a papirbolt pont a postaval ellentetesen van:D szoval a pontos kerdes az,hogy a papirboltokban szoktak arulni az atlagnal nagyobb,buborekos boritekot?
2018. jan. 30. 22:28
1/9 anonim válasza:
Bemèsz a postára kèrsz egy borítékot kifizeted,azt azt csinálsz vele oda viszed ahová akarod,vagy mit gondoltál tilos kihozni egy boritèkot a postárol...
2018. jan. 30. 22:47
2/9 A kérdező kommentje:
Te vagy nem olvastad el,vagy nem sikerult felfogni...a kornyeken 1db posta van!
Az sem eppen egy szepen kialakitott epulet hanem egy ilyen kis 120 negyzetmeteres kis "szoba" ...
Tomeg van allandoan,es a postanak azon resze ahol boritekot lehetne venni kulon van attol ahol feladod a levelet,szoval 2x kellene sorba allnom...mondjuk nem is ez volt a kerdes...
2018. jan. 30. 23:05
3/9 anonim válasza:
Köszönöm a belèm vetett bizalmadat, elolvastam felfogtam a kèrdèsedet,de ha megírod hogy hol laksz igèrem bemegyek a papirboltba,ès megkèrdezem neked hogy lehet-e kapni, sööt meg is cimzem neked nehogy évvel is fáradnod keljen..Ha gondolod szívesen segitek,csak szólj..
2018. jan. 31. 00:13
4/9 A kérdező kommentje:
Remenytelen vagy:)
2018. jan. 31. 01:30
5/9 anonim válasza:
Egyen a zuzádat,amennyi energiát belefektettèl ebbe a kèrdèsbe,simán bemèsz a papirboltba oszt megkèrdezed..Akarsz róla beszèlni?..😀
2018. jan. 31. 02:19
6/9 anonim válasza:
Nagyobb papírboltokban van mindenféle.
Ha úgyis szemben van a postával akkor nem nagy időveszteség ha bemész megkérdezni, ha van örülsz, ha nem akkor megveszed a postán.
Legalább tudni fogod ha nincs, esetleg ha rendesek akkor lehet felajánlják, hogy rendelnek és Te felvásárolhatod az összeset.
2018. jan. 31. 08:25
7/9 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo...nem szemben,,ellentetes iranyban...szoval nekem odaig tobb mint 30p...visszafele hazaig megint annyi,,es tolem a posta msjdnem 40p...szoval egyszerubb volt feltenni a kerdest este,mint reggel setalgatni +1orat
2018. jan. 31. 10:00
8/9 anonim válasza:
Esetleg a papírboltnak nincs telefonszáma? Bár ilyen ügyekben nem hiszem, hogy szoktak nekik telefonálni.
Vagy valakit nem tudsz megkérni aki arra lakik, hogy legalább nézze meg van-e és ha van elmész?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!