Postan karorat lehet levelkent feladni?
Az lenne a kerdes,hogy karorat tudok feladni levelkent?
Berakom boritekba es annyi?
Nem kotnek majd bele?
Nem akarok bunko lenne,,de tudjatok mekkora egy ora?? Szijakkal egyutt 25 centi hosszu es alig 1cm vastag (az ora reszenel,,,a szij csak kb 3mm)
Ha ezt belerakom 1 boritekba akkor belemkotnek?
Na hogy mekkora az en agyam arrol ne beszelj szerintem,mikor te azt sem tudod felfogni ,hogy a kerdesre kene valaszolni:)
Nem voltam szerintem bunko,,de azt irta a valaszolo,hogy ami nem fer be...egy ora akkora vastagsagra sem sokkal komolyabb nehany papirnal ,ea belefer egy boritekba..
Komolyan nevetseges ,hogy felteszek egy kerdest es a hulyeseget hajtjatok aminek koze nincs hozza,,,
Egy egyszeru "igen/nem" lett volna a valasz
A leveleket gépsorral dolgozzák fel,futószalag stb.,nem vagyok benne biztos hogy sérülés nélkül megérkezne...
És még ott van a humán faktor,ha egy lezárt borítékban is ki lehet tapogatni valaminek a formáját akkor nagyobb a kísértés az eltulajdonításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!